ROS

Paardenmagazine ROS staat garant voor kwaliteit en brengt de lezer alles op het gebied van vrije tijd, hobby, sport en plezier. Het gevoel dat elke paardensporter kent: het snuiven van je paard, de geuren van stal en weide, het zachte ploffen van de hoeven in het zand van buitenbak en ruiterpad, het knisperen van de droge bladeren in de herfst en de warmte van de zonnestralen in de lente. Voor allen geldt het ultieme vrijheidsgevoel om in de vrije natuur ritten te maken. Dit gevoel en deze manier van leven brengen wij met een ervaren team van redacteuren en fotografen, instructeurs, dierenartsen en andere deskundigen uit binnen- en buitenland in ROS.
ROS biedt zijn lezers elke twee maanden een rijke variatie aan artikelen en onderwerpen, productinformatie, nieuws uit de hele wereld en brieven van lezers. Het magazine richt zich voornamelijk op de recreatieve ruiter. Het blad is bovendien erg toegankelijk voor gezinsleden, partner of vrienden die zijdelings betrokken zijn bij paardrijden.

Heb jij de nieuwe website van ROS al gezien? Het staat boordevol paardenweetjes, reportages, interviews met bekende ruiters en amazones, achtergrondinformatie, foto’s van lezers en meer!
Breng nu een bezoekje aan de ROS website en geef je op voor de gratis ROS nieuwsbrief!

ros_covers_allemaal_624_01