Nieuws

 • De nieuwe website van DoggyMag heeft het allemaal!

  2010-03-11 09:09
  Goed nieuws! DoggyMag heeft een nieuwe website, boordevol weetjes, tips, verhalen, spelletjes en interactieve gadgets. Samen met een elektronische nieuwsbrief en een attractief magazine houden we voortaan alle hondenliefhebbers namens Cesar/Mars Petfood op de hoogte van ‘alles’ moet je moet weten over deze trouwe viervoeters. Iedereen die het hondenpaspoort invult, ontvangt een aardige attentie op zijn/haar verjaardag. De site is bijzonder interactief en biedt jong en oud veel vertier.
 • Groot MIJNLEVEN.ME-project geeft kleur aan persoonlijk verleden

  2009-12-10 13:23
  De afgelopen maanden heeft Stienissen Media hard gewerkt aan de realisatie van het platform MijnLeven.me. De website vormt het kloppend hart van het platform, daarnaast is er een magazine en een E-zine. De eerste versie van MijnLeven.me verschijnt in Drenthe en krijgt daarom de ondertitel Mijn Leven Mijn Drenthe mee. Het platform biedt tal van mogelijkheden om de dierbaarste, leukste, grappigste en mooiste herinneringen op een persoonlijke manier vast te leggen, bijvoorbeeld in een levenskrant, een fotoalbum of levensverhaal.
 • SCT kiest voor Stienissen Media

  2009-12-10 13:23
  SCT Accountants en Adviseurs, met een vijftal vestigingen verspreid over Nederland, kiest voor Stienissen Media als servicepartner voor hun belangrijkste communicatieactiviteiten. Naast het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl verzorgt Stienissen Media de interactieve website en het E-zine.
 • SM ontwikkelt platform voor Koninklijke van Gorcum

  2009-12-10 13:21
  De educatieve uitgeverij Koninklijke Van Gorcum heeft Stienissen Media gevraagd een magazine, een website en een elektronische nieuwsbrief te ontwikkelen en te produceren. Het crossmediale platform is bestemd voor alle basisscholen van Nederland. Speerpunten zijn: schoolontwikkeling en kwaliteitszorg. Inmiddels zijn alle media operationeel en de eerste reacties zijn veelbelovend. Met het platform hoop KVG de doelgroep, directies, leerkrachten en bovenschools management in het basisonderwijs nog beter te informeren. Magazine, website en nieuwsbrief opereren onder de naam PULSE PRIMAIR ONDERWIJS. Voor meer informatie zie: www.pulseprimaironderwijs.nl
 • NIEUW: Dogstoday en DoggyMag

  2009-05-08 09:43
  Stienissen Media produceert namens VIP Media (Breda) en MARS (Veghel) de bladen DOGStoday en DoggyMag. DoggyMag beschikt (o.a. via de vaste lezers van DoggyMag) over een enthousiaste en hechte community van hondenliefhebbers. DOGStoday staat dichter bij de lezers dan de glossy hondenlifestylebladen, kent meer beleving en is door de verrassende onderwerpskeuze en opzet vriendelijker en toegankelijker dan de andere bladen over honden. Interactie met de doelgroep heeft daarbij prioriteit. De eerste magazines in de nieuwe opzet verschijnen eind juni.
Pagina's: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende »