Het Origineel

A beautiful way of living

Kwaliteit verloochent zich niet. Kwaliteit is tijdloos. Kwaliteit is duurzaam en uiterst creatief.
Daarvoor is veel kennis en kunde nodig. Het Origineel is opgezet door een selecte groep exclusieve woonwinkels die uitsluitend origineel design presenteren van topmerken.

Binnen dit platform werken interieuradviseurs, interieurarchitecten, topfabrikanten en topontwerpers samen om telkens weer de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen. Een goed ontwerp heeft immers zowel oog voor het geheel, als voor elk opvallend detail.

Dat zorgt er uiteindelijk voor dat de woonobjecten en de toegepaste materialen een perfecte synthese vormen met de omgeving. Een sfeervol lichtplan doet wonderen. Kleuraccenten, mits goed op elkaar afgestemd, creëren een verrassende sfeer én een persoonlijke uitstraling.

Laat u inspireren door dit magazine. Geniet met volle teugen van al het moois dat de beste woonwinkels van Nederland te bieden hebben. Maak van uw domein ‘a beautiful way of living' en overtuig uzelf ervan dat elke dag de moeite waard is om geleefd te worden.
 
De woonwinkels van Het Origineel leveren vakkundig meetwerk en hebben eigen ambachtsmensen voor montage en stoffering in dienst. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Hier bent u verzekerd van topkwaliteit, prettige service en de beste garanties. Het Origineel is een kwaliteitslabel pur sang!

woontrends_500